Wonen aan en bij het water in Blitsaerd

Droomt u van wonen aan of bij het water in Leeuwarden? Want lekker wonen aan het water, wie wil dat nou niet?

Lekker wonen aan het water. Het kan in Blitsaerd Haven in Leeuwarden, waar aan de havenmond 28 woningen worden gerealiseerd, die vooral opvallen door de grootte en de individualiteit. Bijna alle te bouwen woningen bestaan uit 3 volle lagen, dus bent u verzekerd van veel ruimte. Ideaal voor jonge gezinnen, mensen met werk aan huis, enzovoort.

In dit plan is gekozen voor 3 typen woningen, een blok van 6 woningen, 12 halfvrijstaande woningen en 10 zogenaamde waterwoningen. Qua vormgeving sluiten deze woningen perfect aan bij de huidige situatie in de havenkom, maar hebben toch een eigen gezicht. 

Blitsaerd Haven betekent kwalitatief hoogwaardige wonen, woningen die opvallen door hun individuele karakter... zoals het gebruik van de verschillende kleuren gevelsteen. Hierdoor krijgt u ‘een eigen voordeur’ gevoel. Daarnaast kunt u uiteraard in overleg met de aannemer, ook kiezen voor een aan- of uitbouw en diverse andere opties. Hiermee creëert u voor iedere woning een eigen karakter. Ook bij de halfvrijstaande woningen wordt gewerkt met een qua kleur onderscheidende steen.

Ook de combinatie wonen en water maakt dit tot een prachtige plek om te wonen. Er liggen voor de deur aanlegsteigers!

Blitsaerd heeft veel te bieden, het is een mooie woonwijk die ook nog eens dichtbij het centrum van Leeuwarden ligt. De woningen liggen aan de Bonkevaart en elke Elfsteden liefhebber weet dat dat speciaal is. Als de tocht er ooit weer komt, woon je met zicht op de finish. Hoe bijzonder is dat?

Kortom, wie op zoek is naar zeer ruime woningen aan het water, gebouwd onder mooie architectuur in een aantrekkelijke wijk, kan niet om het project Blitsaerd Haven heen.

 

 • "Dit zijn de laatste projectmatige woningen in Blitsaerd. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken"

  Makelaardij Hoekstra
 • Afspraak maken?

  Afspraak maken?

  Al ruim 60 % verkocht

  Lees meer
 • Wonen aan en bij het water in Blitsaerd

  Wonen aan en bij het water in Blitsaerd

  Droomt u van wonen aan of bij het water in Leeuwarden?

  Lees meer
Meer nieuws